СуперХерој #22

Нашиот нов СуперЕкоХерој е Лазар кој се најде на првото место на Challenger ранг листата. Се гордееме што е дел од нашата заедница, а еве зошто е пример за сите нас.

Претстави ни се во една реченица

Адреналински зависник

Како изгледа твоето секојдневие?

Нема секојдневие, секој ден е различен, приказна за себе

Мисла која те мотивира?

– It’s not over until I win

Кое е твоето примарно превозно средство?

– Нозете 🙂

Колку километри неделно поминуваш пешки или пак на велосипед?

100км пешки и околу 100км со велосипед, кога како

Што е тоа што те мотивира да возиш точак/пешачиш дури и кога е ладно?

– Љубовта кон возењето/трчањето
Доколку и ти си СуперЕкоХерој или СуперЕкоХероина, сподели ја твојата приказна со нас на следниот линк.