Подготвени сте за еден поинаков, зелен, маркетинг канал? Со Challenger Вашиот бизнис ќе биде еден од првите „зелени“ бизниси во нашето општество. Прифатете го предизвикот и одберете го најповолниот модел за соработка.

Спонзориран предизвик – најдобар начин за директно комуникација/вклучување на корисниците со Вашиот бренд.
Challenger продавница – Место каде ги поставувате кодовите за попуст за Вашите производи/услуги

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

НАШИТЕ Партнери