Challenger - Human power on - Challenger
Challenger Challenger Challenger

Здосадено ти е од загаден воздух? Тука е Challenger, мобилна апликација која ќе те предизвика да направиш промена и превземеш акција. Пешачиш или возиш велосипед? Или можеби двете? Уште подобро! Challenger сака да те награди!За Challenger

Секој километар е важен

Оваа мобилна апликација ги мери твоите активности: пешачење,трчање и возење велосипед.

Добивај награди

Колку повеќе собрани километри, толку повеќе можности за попусти и награди!

Приклучи се на неделен/месечен предизвик

Сакаш да се натпреваруваш? Ова е вистинското место. Приклучи се на неделен/месечен предизвик, исполни го и добиј награда. Кога ти победуваш, сите ние победуваме

Заедно до подобро општество

Challenger го мери заедничкиот импакт на корисниците и овозможува начин да го промениме Скопје!

Стани локален Супер Херој

Колку повеќе еко поени, толку погпре се искачуваш на Leadershipboard. На крајот од секој месец го прогласуваме нашиот СуперХерој

Следи го твојот импакт

На твојот профил ќе најдеш статистики од твојот импакт на дневно/неделно/месчно ниво