Запознајте ги FitKit :)

Fitkit e нашиот бизнис партнер кој не’ инспирира и покажува, дека во нашата држава може да постојат успешни мобилни аппликации кои нудат уникатни решенија. Зборувавме со Јосиф, еден од ко-основачите на овој стартап, и токму тој ни раскажа на кратко за нивната мисија.
 

1. ФитКит во една реченица

Македонска мобилна апликација што ти дава можност со 1 членарина да користиш над 150 локации за вежбање или уживање.

2. Што е тоа што го прави ФитКит единствен?

Тројцата оснивачи и горечката желба да направиме подобри стандарди на кои што луѓето вежбаат.

3. Koи се плановите на  ФитКит за во иднина. Што може да очекуваме?

Во најблиска иднина очекувајте 4 нови претплати, подобрен изглед и нови функципналности.

4. Што би им препорачал на Челенџерите?

Дека никој нема да им ја направи заедницата подобра и почиста доколку они сами не бидат примерот и амбасадорот за промена.