CHALLENGER ПРЕКУ БРОЈКИ

Запознај го тимот

ТЕОДОРА ЧИЖБАНОСКА
BUSINESS DEVELOPMENT

Девојката со точакот

Стефан Алексиќ
FRONT END

Млад, згоден и неопходен

ОЛГА РАЈЧИЌ
Community outreach

Оптимист кој обожава кафе

МИТКО ОРЦЕВ
BACK END

Енергичен, млад татко

Симон Јаневски
iOS developer

Елена Јаневска
User support

Добромир Алексиќ
Software developer

Наташа Митева
User support

Последно додадени