Challenger е апликација која ти дозволува да имаш контрола врз твоите податоци, се грижи за истите и не ги споделува со трети страни. Дознај како да управуваш со твоите податоци на едноставен начин прикажан во ова упатство.

1. Превземи ги твоите податоци

Кликни на сендвич менито во горниот лев агол

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Избери „Управувај со твоите податоци“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Избери „Превземи ги твоите податоци“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кликни на „Испрати барање“ и „Затвори“

2. Деактивирај ја твојата сметка и избриши ги твоите податоци

Кликни на сендвич менито во горниот лев агол

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Избери „Управувај со твоите податоци“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Избери „Деактивирај ја твојата сметка и избриши ги твоите податоци“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кликни на „Испрати барање“ и „Затвори“

3. Промени ги твоите податоци

Кликни на сендвич менито во горниот лев агол

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Избери „Управувај со твоите податоци“

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Избери „Промени ги твоите податоци“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кликни на „Испрати барање“ и „Затвори“