СуперХероj ТаskForce BPO #4

Продолжуваме со четвртото интервју од серијата на СуперЕкоХерои од компанијата TaskForce BPO. Прочитајте го ова кратко интервју со четвртиот СуперЕкоХерој Владимир (првото интервју може да го прочитате тука)

Претстави ни се во една реченица

Амбициозен,принципиелен,насмеан

Како изгледа твоето секојдневие?

Работно,одговорно,среќно

Сподели мисла која те мотивира

People rarely succeed unless they have fun in what they are doing

Кое е твоето примарно превозно средство?

Велосипед,кола….🙂

Колку километри неделно поминуваш пешки или пак на велосипед?

Пешки 8км,велосипед 10км

Што е тоа што те мотивира да возиш велосипед/пешачиш дури и кога е ладно?

 То achieve my goals that I have on my mind

Што значи Challenger за тебе во еден збор

To progress in the CHALLENGES 🙂

Се надеваме дека и ти ќе бидеш нашиот следен суперекохерој/ина, па доколку сакаш да ја споделиш твојата приказна пополни го следниот линк.