СуперХерој #24

Нашиот нов СуперЕкоХерој е Влатко. Се гордееме што е дел од нашата заедница.

Претстави ни се во една реченица

– Динамичен и забавен.

Како изгледа твоето секојдневие?

– Интересно

Мисла која те мотивира?

– Just have a perfect day!

Кое е твоето примарно превозно средство?

– Велосипед и скутер

Колку километри неделно поминуваш пешки или пак на велосипед?

–  Вкупно 💯км

Што е тоа што те мотивира да возиш велосипед?

– Чувство на слободна

Што значи Challenger за тебе?

– Живот

Имаш ли предлози за подобрување?

– Мојот предлог е да организирате настани и манифестации каде што сите ќе може да се собереме