СуперХерој #2

Серијал за нашите СуперЕкоХерои

Претстави ни се во една реченица

Иден татко, Љубител на животот,Професор по германски, страствен вљубеник во книгите и природата, семејството пред се, точакот под нозе

Како изгледа твоето секојдневие?

Шарено, исполнето, многу богато

Која е твојата животна мисија?

Живеј ја секоја промена на хоризонтот

Кое е твоето примарно превозно средство?

Велосипед

Колку километри неделно поминуваш пешки или пак на велосипед?

Различно во зависност од периодот од годината. отприлика 50-250, а можат да бидат и многу повеќе

Што е тоа што те мотивира да возиш точак/пешачиш дури и кога е ладно?

Возбудата, Брзината на движењето низ Скопје, практичноста, едноставно е љубов и страст накратко.

Имаш ли желба да дознаеш, или пак да ги запознаеш луѓето кои исто како и ти сакаат да направат промена

Да, многу

Го прифаќаш ли предизвикот да станеш дел од Challenger заедницата и заедно да донесеме промени во нашиот град?

Да