СуперХероина ТаskForce BPO #3

Продолжуваме со третото интервју од серијата на СуперЕкоХерои од компанијата TaskForce BPO. Прочитајте го ова  кратко интервју со третата СуперЕкоХероина (првото интервју може да го прочитате тука)

Претстави ни се во една реченица

Зависник од кафе, вкусна храна, добро друштво и физичка активност.
Како изгледа твоето секојдневие?
Кафе, вежбање, работа и уште вежбање.
Сподели мисла која те мотивира
Wherever you are – be all there.

Кое е твоето примарно превозно средство?

Моите нозе 🙂

Колку километри неделно поминуваш пешки или пак на велосипед?

Отприлика 60тина километри.

Што е тоа што те мотивира да возиш велосипед/пешачиш дури и кога е ладно?

Храна 😀

Што значи Challenger за тебе во еден збор

Предизвик!

Се надеваме дека и ти ќе бидеш нашиот следен суперекохерој/ина, па доколку сакаш да ја споделиш твојата приказна пополни го следниот линк.