СуперЕкоХероj TaskForce BPO #2

Продолжуваме со второто интервју од серијата на СуперЕкоХерои од компанијата TaskForce BPO. Прочитајте го ова  кратко интервју со нашиот втор СуперЕкоХерој Kристијан (првото интервју може да го прочитате тука)

Претстави се во една реченица?

Ambitious young man living on coffee and sleep deprivation.

Како изгледа твоето секојдневие?

Утрото го почнувам со еспресо, потоа следи прошетка околу 2 часа, во тоа време се трудам да испешачам минимум 10 километри. Потоа следи првиот оброк од денот,се трудам да јадам здраво и избегнувам junk food. Пред да одам на работа времето го поминувам најчесто во исполнување обврски и приготвување храна за во текот на денот. Денот го завршувам активно со одење во теретана после работа, најчесто трошам 1 час и половина на тежински тренинг и во 1 часот после полноќ сум дома. Не сум човек што многу спие, животот е прекраток за да спиеме 8 часа. 😉

Сподели мисла која те мотивира

Не можеш да изгубиш се додека не се откажеш, падни 7, а стани 8 пати!

Кое е твоето примарно превозно средство?

Најчесто пешки и велосипед

Колку километри неделно поминуваш пешки или пак на велосипед?

Пешки околу 80тина километри.

Што е тоа што те мотивира да возиш велосипед/пешачиш дури и кога е ладно?

Чувството на слобода.

Што значи Challenger за тебе во еден збор

Thinking the greenest possible way out of the box.

Доколку сакате да запознаете и дознаете повеќе за суперхероите во  TaskForce BPO, најдете повеќе приказни на нашиот блог. Ние ти благодариме што си дел од нашата заедница, па доколку сакаш да ја споделиш твојата приказна пополни го следниот линк.