Challenger за бизниси - Challenger

Challenger за бизниси

Бизнисите се неизоставен дел од Challenger заедницата

Градењето на Challenger заедницата е возможно само доколку локалните бизниси се дел од истата. Токму затоа сакаме и Вашиот бизнис да биде дел од нашата приказна, а еве и зошто:

  • Сакате да привлечете нови клиенти на најефикасен начин тука е Challenger заедницата
  • Ви недостасува инспирација за маркетинг кампањи, или пак имате ограничен буџет, тука сме да Ви помогнеме
  • Спремни сте да станете општествено-одговорна компанија
  • Сакате да креирате база на лојални клиенти, кои ќе се враќаат повторно и повторно на Вашиот бренд
  • Верувате дека being green is the only way to success
  • Сакате да бидете дел од заедница која носи позитивни промени

Доколку се пронајдовте во некоја од нашите цели,  тогаш контактирајте не на info@challenger.mk и нашиот тим ќе биде пресреќен да Ви ги објасни начините како да бидете дел од Challenger заедницата.

Во случај да се двоумите и не сте сигурни, тука сме да Ви помогнеме. 

Контактирајте не на olga@challenger.mk и teodora@challenger.mk 

Се гледаме на нашиот следен состанок.

Се радуваме што заедно ќе создаваме општествено одговорна заедница која создава позитивна промена.