[завршено]Challenger е во потрага по нов колега/колешка

Challenger e во потрага по Sales & Marketing администратор. Ние сме стартап со регионално искуство и визија за ширење на нови пазари.

Позицијата на Sales & Marketing администратор е full-time со можност за работа целосно remotely, но со фиксно работно време од 09 до 17 часот.

Како стартап компанија ви нудиме можност да бидете дел од супер-мотивиран мал тим и шанса за поразлично кариерно надградување во стартап кој има регионално искуство и можности за ширење на странски пазари

Одговорности и работни задачи:

 • Пристапување кон потенцијални клиенти со деловни понуди и создавање на нови деловни контакти на регионално ниво (Македонија, Србија, Црна Гора, Албанија, Косово, БиХ);
 • Одржување одлични односи со клучните клиенти со цел да се постигнат позитивни деловни резултати;
 • Менаџмент на On-boarding процесот на компании и нивните вработени;
 • Менаџмент на сите продажни активности во компанијата;
 • Подготовка на презентации, понуди и други продажни материјали;
 • Техничка поддршка за корисници и комуникација со девелопмент тим за решавање на технички проблеми;
 • Подготовка на стратегија за поголема свесност и видливост на брендот;
 • Менаџмент на блог и креирање на содржина(блог објави);
 • Менаџмент на база на корисници и соработници;
 • Менаџмент на Challenger продавница на апликацијата.

Лични карактеристики на кандидат:

 1. Желба за професионален и личен раст и развој
 2. Флексибилност
 3. Претприемачки дух
 4. Проактивност и динамичност
 5. Организираност

Вашето CV го очекуваме на info@challenger.mk 🙂