AvAv Happy Dog е нашиот нов бизнис партнер

АвАв Хепи Дог е првиот забавен парк во Македонија за кучиња и нивните сопственици кој е формиран како социјално претпријатие и е направен целосно од рециклирани материјали, што е во целосна согласност со нашите вредности и верувања да бидеме одговорни кон животните, животната средина и кон планетата воопшто.Се радуваме кога соработуваме со бизниси кои ја делат истата мисија на Challenger заедницата. Прочитајте на кратко што има да Ви кажaт Михаела и Наде:

1. АвАв Хепи Дог во една реченица

Се за вашето куче на едно место.

2. Што е тоа што го прави вашиот  бизнис единствен

Единствен забавен парк во Македонија за кучиња.

3. Омилената АвАв Хепи Дог услуга 

Градинка за кучиња

4. Koи се плановите за во иднина. Што може да очекуваме?

Отварање на нови единици

5. Што би им препорачале на Челенџерите

Don’t be afraid of taking risks in your life any longer.