СуперХероина #20

Нашата нова СуперЕкоХероина е Александра која е корисник на Challenger.

Претстави ни се во една реченица

Спремна за нови предизвици

Како изгледа твоето секојдневие?

Секое утро почнува со мојот велосипед кој е составен дел од мојот живот веќе 30 години,одењето и враќањето со него од работа не би го заменила за ништо на светов 🙂

Која е твојата животна мисија?

Не оставајте животот да се случува….креирајте го 😉

Кое е твоето примарно превозно средство?

– Велосипед

Колку километри неделно поминуваш пешки или пак на велосипед?

– Околу 120 километри

Што е тоа што те мотивира да возиш точак/пешачиш дури и кога е ладно?

Едноставно чувството е прекрасно,мислам дека неможе да се опише со зборови 😍

Доколку и ти си СуперЕкоХерој или СуперЕкоХероина, сподели ја твојата приказна со нас на следниот линк.