Суперхероина #19

Нашата нова СуперЕкоХероина е Тања која е вљубеник во природата. Прочитај што ни кажа таа.

Претстави ни се во една реченица 

Личност што ја сака природата, животните и има своја градина 🙂

Како изгледа твоето секојдневие? 

Одам на работа, се грижам за милениците и градината.

Која е твојата животна мисија? 

Life is not having and getting but being and becoming

Кое е твоето примарно превозно средство? 
– Пешки и велосипед 

Колку километри неделно поминуваш пешки или пак на велосипед?

– 50 километри

Што е тоа што те мотивира да возиш точак/пешачиш дури и кога е ладно? 

Убаво ми е и навикната сум.

Доколку и ти си СуперЕкоХерој или СуперЕкоХероина, сподели ја твојата приказна со нас на следниот линк.