Запознај го брендот на Ивана Кнез :)

Денес Ви ја претставуваме Ивана Кнез која е ко-основач на претпознатливиoт бренд Drama LoveCats. Се радуваме што локални и уникатни брендови стануваат дел од Challenger заедницата. Прочитајте на кратко што има да Ви каже Ивана:

1.Ивана Кнез во една реченица

Концептуален Моден Дизајнер

2. Што е тоа што го прави твојот бизнис единствен

Не го пратиме времето, ги пратиме потребите

3. Твојот омилен производ

Lovecats

4. Koи се плановите за во иднина. Што може да очекуваме?

Развој на интернет продажба

5. Што би им препорачал на Челенџерите

Целта е баланс