Како функционира Challenger?

The community builder

Секој километар е важен

Оваа мобилна апликација ги мери твоите активности: пешачење и возење велосипед.

Добивај награди

Колку повеќе собрани километри, толку повеќе награди!

Заедно до подобро општество!

Challenger го мери заедничкиот импакт на корисниците и овозможува начин да го промениме Скопје! 

Доаѓаме наскоро…Image result for walk emojiImage result for bike emoji transparent 🎁 Image result for trophy emoji Image result for heart emoji

Нашиот тим

Теодора Чижбаноска

Теодора Чижбаноска

Стефан Алексиќ

Стефан Алексиќ

Олга Рајчиќ

Олга Рајчиќ

Филип Андонов

Филип Андонов

Митко Орцев

Митко Орцев

Контакт

info@challenger.mk

Сакаш прв да дознаеш за нашето лансирање?